#
UkrРусскийEnglish

НАВІЩО ПОТРІБНА ПРОПИСКА В КИЄВІ ТА ДЛЯ КОГО?

Навіщо потрібна прописка у Києві та для кого?

Відповідно до законодавства кожен громадянин України має офіційно зареєструвати своє місце проживання. Інформація про реєстрацію місця проживання кожного громадянина країни має бути внесена до Єдиного електронного державного демографічного реєстру. В Україні населення умовно поділено на територіальні громади, кожна з яких має власний реєстр. Прописка в межах певної територіальної громади вказує на приналежність до цієї громади та дає право отримувати певні послуги та бонуси всередині такої громади. Таким чином, прописка в Києві дає право її власникам отримувати деякі унікальні послуги та сервіси, які надаються лише у столиці.


Реєстрація у Києві особливо необхідна жителям міста, оскільки у процесі життєдіяльності вони змушені звертатися до державних органів та приватних підприємств з різних причин. Левова частка таких звернень вимагатиме прописки за місцем проживання. Наведемо кілька прикладів, коли знадобиться київська прописка:

  1.  для вступу до школи або дитячого садка;
  2.  для працевлаштування;
  3.  для лікування;
  4.  для отримання соціальних виплат;
  5.  для відкриття та ведення бізнесу;
  6.  для отримання картки киянина.

Прописка у Києві також обов'язково має бути оформлена іноземцями, які приїжджають до столиці на тимчасове чи постійне проживання. Після отримання посвідки на проживання, прописка в Києві для іноземців повинна бути оформлена протягом 30 днів. 

Зазначений перелік є лише невеликою частиною випадків, коли може виникнути потреба у прописці. Часто буває так, що для людей це справжній сюрприз. 

Отримання реєстрації в Києві може бути обумовлено різними причинами, але стислий термін її оформлення відноситься майже до кожного випадку. Як швидко прописатися у Києві офіційно та без ризиків? Ця проблема може бути вирішена через звернення до нашої компанії. Ми надаємо прописку лише у своїх квартирах і лише через офіційну процедуру. Ми гарантуємо:

  • наявність оригіналів документів на квартиру;

  • наші квартири звільнені від санкцій;

  • подання документів відбувається лише у Центрах надання адміністративних послуг міста Києва;

  • ми працюємо лише за письмовим договором;

  • ми забезпечуємо своєчасне отримання кореспонденції та доступ до житла у разі потреби.

Вищезазначені умови обов'язково повинні дотримуватися власником житла, інакше є ризик потрапити на шахраїв. Також ми надаємо можливість отримання додаткових послуг, таких як юридичні консультації та ряд супутніх послуг. Важливо відзначити, що наша компанія знаходиться на ринку понад 10 років, тому з нами можна розраховувати на довгострокову співпрацю. Ми з впевненістю можемо сказати, що з нами прописка у Києві буде оформлена вчасно та легально!